avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Drept medical RO si UE
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Drept medical RO si UE

Stie cineva daca exista o lege care sa dea dreptul rezidentilor la medicina ca incepand din anul 4 sa faca toate manevrele specialitatii in spital? Ma inteseaza atat din punct de vedere al legislatiei romanesti cat si cea din uniunea europeana. Multumesc
Cel mai recent răspuns: pe0339 , utilizator 14:59, 15 Martie 2013
vezi O.G.18/2009, cu modificarile si completarile ulterioare, privind organizarea activitatii de rezientiat. De asemenea, tot despre activitatea de rezidentiat poti obtine informatii si din Ordinul Comun MS si MECT nr. 1141/1386/2007, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si in REGULAMENT din 28 iunie 2007 de efectuare a pregătirii prin rezidenţiat în specialităţile prevăzute de Nomenclatorul specialităţilor medicale, medico-dentare şi farmaceutice pentru reţeaua de asistenţă medicală.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detașare refuzată în sistemul medical fără nici o motivare oficială moa_gabor moa_gabor Bună ziua, Este dat următoarea situație: Soția este medic rezident făcând a doua specialitate, cu detașare din centrul din Oradea, în centrul ... (vezi toată discuția)
A2a specializare suzanna88 suzanna88 Buna ziua, pentru a urma o a2a specializare este necesar examen de rezidentiat( pt un medic) si daca se plateste sau este gratuit (vezi toată discuția)
Medic-persoana fizica autorizata-profesie liberala fabiu fabiu Cum poate deveni persoana fizica autorizata un medic. Acte necesare avand in vedere ca va activa la o clinica particulara. Ce cote de contributii va trebui sa ... (vezi toată discuția)