La tribunal ma pot folosi de faptul ca tatal copilului e violent pentru a obtine custodie totala? m-a agresat o data fizic si am chemat politia, ne-au luat datele la amandoi, dar nu am depus plangere oficiala, a ramas doar sesizarea ca i-am chemat...ma pot folosi oare de asta?
Va purteti folosi de orice legal, insa eu nu vad in asta temei serikos pentru custodie unica, mai ales ca nu va referiti si la copil, or custodia e despre copil.
Daca exista motive intemeiate , avand in vedere interesul superior al copilului, instanta poate stabili custodia exclusiva.
Evident ca nu e in interesul superior al copilului ca acesta sa creasca langa un tata violent fata de sotia sa, insa un incident izolat nu cred ca este suficient pentru a fi incadrat la "motive intemeiate".
NU stim daca incidentul l-a afectat pe copil, daca acest comportament e unul recurent; in caz ca nu, nu e in interesul copilului sa-si piarda tatal dintr-o prostie.
Acuzatii la divort
maria8888
Buna ziua! vreau sa discutam o situatie mai delicata....
sot sotie casatoriti de 5 ani, copil minor de 4 ani...in urma neintelegerilor si viciilor se hotarasc ... (vezi toată discuția)