avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declaratie model 2 ONRC autorizatie functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declaratie model 2 ONRC autorizatie functionare

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii.
As avea nevoie de ajutor sa completez declaratia pe propria răspundere conform careia firma indeplineste conditiile de functionare. (model 2)
Trebuie bifate toate domeniile de autorizare indiferent de CAEN?
Respectiv se bifeaza toate subpunctele de la pct 4?
Firma urmeaza sa desfasoare activitate de birou la sediul social si nu are nici un caen cu produse alimentare.

4. DECLAR PE PROPRIA RÃSPUNDERE:
4.1. 􀂅cunosc şi respect prevederile legislaţiei şi ale reglementărilor generale şi specifice din domeniul(4):
􀂅sanitar 􀂅sanitar-veterinar şi pentru siguranţa alimentelor
􀂅protecţiei mediului(5) 􀂅protecţiei muncii

4.2. 􀂅 mă oblig ca pentru activităţile cu impact semnificativ asupra mediului să solicit autorizarea la sediul autorităţii publice teritoriale pentru protecţia mediului.

4.3. 􀂅 sunt îndeplinite condiţiile de funcţionare prevăzute de legislaţia specifică în domeniul sanitar, sanitar-veterinar,
protecţiei mediului, protecţiei muncii, care se desfăşoară la:...

Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Obiect de activitate vreau sa-mi fac o firma, pe langa obiectul principal de activitate care consta in prestari servicii doresc sa trec si alte domenii: comert etc. trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Firma noua vreau sa-mi deschid o sifonarie undeva la tara , locul unde se va desfasura activitatea va fi intr-o camera care se afla chiar la strada. va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Autorizari activitati la sediul soc. aflat intr-un apartament Victorius Victorius Buna seara, Sediul social al unei firme este intr-un apartament al unui bloc. Nu are sedii secundare si puncte de lucru. In acest caz care dintre activitati ... (vezi toată discuția)