avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent de insertie

buna ziua! am o nelamurire,sotul meu ia stimulent de insertie si doreste sa treaca de la stimulent la indemnizatie crestere copil,se poate? :luck:
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:33, 18 Februarie 2013
Acordarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului sau, dupã caz, a stimulentului de inserţie se face la cererea scrisã a persoanei îndreptãţite, ori de câte ori aceasta solicitã, cu respectarea condiţiilor prevãzute de OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ionny-ionela ionny-ionela pe 2 mai am nascut vreau sa stiu daca nu am lucrat de ce benificiez de la stat(alocatie, indemnizatie sau vrun ajutor) precizez k sotu lucreaza dar nu ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie Adriati Adriati Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta cu raspunsul la aceasta intrebare: Daca revin in activitate pentru 60 de zile -imediat ce am terminat concediul postnatal ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil ramonailea ramonailea Daca eu, ca viitoare mamica, nu lucrez, dar lucreaza sotul meu, pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului? (vezi toată discuția)