avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transmitere DECIZIE INCETARE cim ART 55B
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transmitere DECIZIE INCETARE cim ART 55B

Am obligatia sa transmit decizia de incetare CIM fostului angajat (prin of.postal)?!
In cerere a mentionat ca a primit toate drepturile la zi. (aceasta fiind pretentia mea, la orice desfacere CIM....bineinteles, daca e adevarat)
Daca nu o trimit, ce risc si cf. carui art.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:07, 25 Martie 2014
Daca ultima zi de lucru efectiv este 31 martie, decizia de desfacere se incheie cu 1 aprilie?
multumesc!
Cu ce articol inceteaza raportul de munca?
inceteaza cu 55b , acordul partilor
In acest caz, data incetarii este data stabilita de parti de comun acord.

De exemplu, daca in cerere s-a scris 31.03.2014, de exemplu, si angajatorul este de acord , atunci incetare are loc la 31.03.2014 si nu pe 01.04.2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare acte la incetarea cim anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti, de la data incetarii CIM (exemplu 27.09.2012), care este termenul legal de inmanare a deciziei de incetare a activitatii, ... (vezi toată discuția)
Concediere 55 lit.b- acordul partilor cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua, Un salariat a facut cerere de incetare cim cu 55 lit. b, incepand cu data de 10.06.2012(duminica). Se poate aproba de catre conducere cu data de ... (vezi toată discuția)
Notificare incetare cim in perioada de proba cvt cvt buna ziua sunt angajator si am notifica un angajat care este in perioada de proba de incetarea cim. 1.nu a vrut sa semneze notificarea.o trimit prin posta ... (vezi toată discuția)