avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Sunt in crestere copil.. trebuie sa platesc sanatate?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Sunt in crestere copil.. trebuie sa platesc sanatate?

buna .am avut pf..autorizata..coafura...firma am suspendato in 2010 pe 3 ani... acuma mi-a venit hartie cum ca am de platit sanatate(cas).. din 2007.. e posibil...? eu stau acasa crestere copil.....dobanzi...penalitati..da daca chiar as avea ..dc numa acuma imi trimit hartie ..nu au vazut cand mi-am inchis adica suspendat firma.. ca am datorii la o adica sincer numai am chitanta...(pacat)

Alte discuții în legătură

Daca datorez bani la casa de pensii? mimioomi mimioomi buna .. am avut pf.. l-am suspendat pe 3 ani... am ramas in concediu crestere copil.. intre timp am mai nascut un copil.. si acuma dupa ce am luat si ptr al ... (vezi toată discuția)
Datorii despre care nu stiam casa de sanatate / prescriere gloria v. gloria v. Buna seara, in 2007 si pana in toamna lui 2008 am lucrat ca PFA, apoi am lucrat cu CIM, inclusiv in prezent sunt salariata cu CIM. Din toamna lui 2009 pana ... (vezi toată discuția)
Evitarea platii retroactive a asigurarii de sanatate ca angajat si pfa cu norma de venit alexberi alexberi Buna ziua, Incepand din 2007 sunt angajat cu carte de munca si program normal de 8 ore pe zi. In plus tot din 2007 am un PFA cu Norma de Venit in care ... (vezi toată discuția)