avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul de proprietate/ imagine
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul de proprietate/ imagine

Buna ziua. De curand am infiintat o societate comerciala ce isi doreste sa produca si sa comercializeze obiecte cu imagini ale unor obiective reprezentative din Romania. Ex. : Castelul Peles, Palatul Parlamentului, Manastirea Putna. Am dat aceste exemple pentru ca cei care le detin, sunt persoane fizice, Statul Roman, Biserica Ortodoxa Romana. Pentru a putea comercializa aceste obiecte trebuie sa cer aprobarea celui care administreaza acest obiectiv, avem obligatia sa incheiem un contract prin care sa cedez un procent din vanzarea produselor noastre respectivelor obiective ? Este vreo lege care reglementeaza aceasta situatie ? Am aflat ca trebuie sa platim si un procent de 2% catre Patrimoniul National pentru obiectivele de pe lista lor. Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: teo_dor , utilizator 09:35, 20 Martie 2013
Chiar nici un raspuns ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fundatie - comercializare obiecte cu caracter religios Diana ionela Timoscov Diana ionela Timoscov O fundatie doreste sa isi deschida un srl a carui activitate sa fie comercializarea de iconite, cruciulite si alte obiecte cu caracter religios..As dori sa ... (vezi toată discuția)
Legislatie lumanari romanul1 romanul1 Buna ziua, As dori sa imi deschid un laborator de lumanari(in special lumanari tip cult) si as dori sa stiu daca mai este necesara obtinere autorizatiei de la ... (vezi toată discuția)
Doresc sa comercializez obiecte de cult (icoane) razvan Tufeanu razvan Tufeanu Buna dimineata, doresc sa comercializez obiecte de cult (icoane, cruciulite bratari lanturi acatiste etc) in targuri in tara am inteles ca am nevoie de ... (vezi toată discuția)