avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... firma in insolventa la care s-a dispus intrarea in ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

firma in insolventa la care s-a dispus intrarea in faliment - cine are obligatia depunerii declaratiilor lunare

Buna ziua,
La o societate intrata in insolventa in data de 26.09.12
(In baza art 107 alin.1 raportat la art.32 alin 1 din Legea 85 /2006 privind procedura insolventei, dispune intrarea in faliment prin procedura simplificata a debitoarei In temeiul art.107 alin 2 din Legea 85/2006 privind procedura insolventei ridica dreptul de administrare al debitoarei. Dispune dizolvarea societăţii debitoare. )
cine are obligatia depunerii declaratiilor lunare si in special al declaratiei 101 privind impozitul pe profit si a bilantului contabil pe anul 2012?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 18 Februarie 2013
getutam, utilizator
Cel mai recent răspuns: popescu leontina , utilizator 08:51, 20 Februarie 2013
Eu cred s-a numit un lichidator - practician in insolventa, si au obligatia depunerii declaratiilor
Stie cineva exact cum se calculeaza impozitul pe profit la o sc in insolventa? Am inteles ca de la deschiderea procedurii se calculeaza impozitul pe profit, dar daca societatea nu se lichideaza intr-un an si jumatate, ex deschis procedura 28.04.2012 se calculeaza impozitul pe profit din 28.04.2012 pana in 31.12.2012. S-au din 01.01.2013 pana in 31.01.2013 se calculeaza separat? Daca cineva poate sa raspunda.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in faliment Florin8911 Florin8911 Buna ziua.am avut o firma care a fost data in judecata pt faliment care avea datori la stat.intrebarea mea este:eu am cumparat cu prietena mea anul terecut un ... (vezi toată discuția)
Deschiderea procedurii simplificate a insolventei Cristian Cosma Cristian Cosma Impotriva societatii comerciale a unei persoane foarte apropiate mie s-a deschis procedura simplificata a insolventei de catre Tribunalul Caras-Severin. Chiar ... (vezi toată discuția)
Intrare in insolventa dubioasa? advsys advsys am cerut intrarea in insolventa a debitoarei noastre, cererea noastra fiind inregistrata la tribunal in data de 02.04.2013 urmand ca in data de 19.04.2013(ora ... (vezi toată discuția)