avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de management intreprindere agricola
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de management intreprindere agricola

Buna seara,
Sunt cetatean strain si am o diploma de "expert agrar"(traducere mot à mot de pe diploma de studii). Precizez ca nu este vorba de studii superioare, ci de o scoala profesionala si ca am o experienta de peste 20 de ani in domeniul agronomic. Am avut pentru mai multi ani o firma de consultanta agronomica, iar in prezent sunt agronom si director(doua functii distincte in situatia mea, in cadrul companiei) al uneia dintre cele mai importante case vinicole italiene. Cu aceasta bogata experienta profesionala pot infiinta in Romania un PFA prin care sa imi desfasor activitatea de consultanta agronomica si management al unei intreprinderi agricole? Precizez ca este vorba de un singur partener, la sediul caruia (dar si nu numai, pentru ca oricum activitatea mea implica si deplasari) imi voi desfasura in mare parte activitatea. Datorita faptului ca este singura sursa de venit si din putinul pe care il inteleg din legislatia romana legata de srl, PFA - ul mi se pare forma juridica cea mai potrivita pentru a desfasura o activitate legala pe teritoriul Romaniei, putand dispune de incasarile efectuate si platind taxele aferente.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru intreprindere individuala Brigid Brigid Bun gasit. In cazul infiintarii unei intreprinderi individuale, cate coduri CAEN se pot asocia acesteia? Am citit pe internet informatii confuze, de la "cate ... (vezi toată discuția)
Pfa web design cineva2009 cineva2009 BUNA ZIUA AS VREA SA MI FAC PFA CU OBIECT DE ACTIVITATE WEB DESIGN. CARE AR FI ,CONCRET ,PASII DE URMAT , TAXELE SI IMPOZITELE CATRE STAT ? CAT COSTA IN ... (vezi toată discuția)
Taxe si probleme pfa ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am fost astazi sa depun actele pentru infintarea unui PFA. Vreau sa imi desfasor activitatea pe cod caen 6202 sau 6203... consultanta IT... Avand ... (vezi toată discuția)