avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... chiosc
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

chiosc

Ce acte imi trebuie pentru amplasarea unui chisc pe domeniul public si de unde aflu daca e de inchiriat un spatiu care m-ar interesa.Va multumesc

Ultima modificare: Luni, 18 Februarie 2013
lungeanud, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:03, 19 Februarie 2013
Mergeti pe la serviciul de urbanism de la primaria de care apartineti si cereti informatii despre terenul pe care l-ati identificat. Tot la primarie trebuie sa depuneti o cerere de alocare prin licitatie a unei suprafete de teren din domeniul public pe baza de contract de inchiriere/concesiune. In cerere trebuie sa faceti si o schita de aplasament a respectivului teren, cu numele de strazi sau alte obiective semnificative cu care se invecineaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu domeniu public cristina.00 cristina.00 cum trebuie formulata o cerere referitoare la inchirierea unui spatiu ce apartine domeniului public? va multumesc! (vezi toată discuția)
Infiintare s.r.l cristina.00 cristina.00 care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a infiinta un s.r.l? (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu bublic de la primarie Rosu_Adriana Rosu_Adriana As dori daca se poate sa ma ajutati in urmatoarea problema : doresc sa-mi deschid un magazin pe timp de vara in orasul meu natal,care este statiune turistica ... (vezi toată discuția)