avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... salarii compensatorii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

salarii compensatorii

Angajat in1983 -plecat in armata 1 an dupa care am revenit si am lucrat din 1984-17 ani gr. 1 , conditii speciale ( pana in 2001 ); 6,5 ani de gr. deosebita si 5 ani de gr.normala( dupa 2001) . In 2012 cand am optat pentru iesirea in ordonanta.
As dori sa aflu daca perioada in care se platesc salarii compensatorii conform schemei de plecări voluntare, aplicate in societatea in care am lucrat ,se considera ca fiind vechime (daca se asimileaza stagiului de cotizare) in vederea iesirii la pensie si daca se tine cont de aceasta la calculul valorii pensiei.Deasemeni daca puteti aproxima reducerea de care beneficiez cf. legii 263/2010 in privinta varstei de pensionare.
Va multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra si apreciaz foarte mult ceea ce faceti in acest forum.

Alte discuții în legătură

Echivalare grupa 1 de munca stanluc stanluc F Stagiul total de cotizare realizat a. Stagiul total de cotizare realizat, din care 38 ani 1 luna 17 zile 1, In sistemul public, din care ... (vezi toată discuția)
Pensionare dupa legea actuala getad getad Buna ziua! Va rog f mult sa-mi spuneti cand s-ar putea pensiona un barbat nascut in ianuarie 1968 cu vechime de 27 ani pana-n prezent, toti la acelasi loc ... (vezi toată discuția)
Reducere varsta de pensionare ioancomanici ioancomanici Va rog sa-mi spuneti cu cat se reduce varsta de pensionare pentru activitatea incadrata in grupa a doua de munca in procent de 100%, in perioada 10.06.1986 - ... (vezi toată discuția)