avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legislatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Legislatie

Va rog :Recursul in anulare,termene legale
Cel mai recent răspuns: ContSters136598 , utilizator 20:24, 19 Februarie 2013
va referiti la contestatia in anulare sau la recurs?

pentru procesele deja incepute se aplica codul vechi de procedura civila.
Recurs in anulare
Procesele în curs de judecata, precum si executarile silite incepute sub legea veche raman supuse acestei legi. Recursul in anulare nu mai este reglementata de Codul de procedura civila, in schimb in conditiile art. 317 C.p.civ. puteti formula contestatie in anulare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunerea în termen dupa trecerea unui an de la momentul rãmânerii definitive a hotãrârii LG88 LG88 mi s-a comunicat prin posta ca sunt executat silit intr-un proces in care s-a dat o hotarare in urma cu mai mult de 1 an si de care nu am stiut, pentru ca am ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare admisa. rejudecare recurs craciunfcristian craciunfcristian buna ziua. am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila in cazul.... prima hotarare a venit de la judecatoria buftea cu recurs la tribunalul ... (vezi toată discuția)
De când incepe sa curga termenul in care se poate face contestatie in anulare? DUNIC DUNIC Buna seara. Apelez din nou la dumneavoastra. Am o mare nelamurire: Decizia nr.123, data in recurs (dupa vechiul cod !! - parti sunt A si B) se considera ... (vezi toată discuția)