avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil

Buna ziua ,

dupa concediul de cresterea copilului de doi ani, prima zi de incepere a serviciului a fost data de 24 ianuarie 2013.Intre timp ( acum o saptamana ) a aparut sarcina de 6 saptamani cu cel de-al doilea copil , primul avand 2 ani si o luna.
In ce conditii mi se va acorda concediu de crestere pentru ce-l de-al doilea copil ?
Trebuie sa am un anumit numar de luni lucrate pentru a primi ?

Multumesc anticipat pentru raspuns .
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:32, 19 Februarie 2013
1.Veti beneficia de CCC2 in aceleasi conditii ca si CCC1.

2. - Perioada cat ati fost in CCC1 este eligibila pentru a beneficia de CCC2, adica este perioada asimilata celei de obtinere de venituri profesionale impozabile.
- Daca perioada de CCC1 intra in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului atunci veti lua adeverinta de venituri si de la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala, cea care v-a platit indemnizatia pentru CCC1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie al 2-lea copil dupa concediu fara plata mirikeus mirikeus In acest moment sunt insarcinata cu primul copil urmand sa nasc in mai. Tare mult mi-as dori sa fac si pe al doilea bebe la o distanta de maxim 2 ani ... (vezi toată discuția)
Alt bebe, alt concediu pentru cresterea copilului? voicuflorentina83 voicuflorentina83 Buna ziua, Am un baietel de 1 an si 2 luni si as vrea sa mai fac un bebe si sunt inca 10 luni in concediu de crestere al copilului. Daca reusesc sa ... (vezi toată discuția)
Continuare concediu crestere copil andreeapelin andreeapelin Buna ziua, Daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare ce nu imi da pace de ceva timp. Sunt in concediu de crestere copil din data de ... (vezi toată discuția)