avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Placuta pe cladire cu denumire cabinet stomatologic
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Placuta pe cladire cu denumire cabinet stomatologic

un cabinet stomatologic , si-a pus o mica placuta pe cladirea blocului unde isi are sediul cabinetul cu denumirea cabinet, nr de apartament , numele doctorului
Intrebarea este daca se plateste la primarie pentru acesata placuta (40 X40 cm )
daca este considerata aceasta placuta reclama si si daca trebuie platita "taxa pentru afisaj in scop de reclama si publicitate " , art 271 , Codul fiscal
Cel mai recent răspuns: elicoidal , utilizator 14:34, 11 Martie 2013
Da, iar valoarea taxei anuale se calculeaza conform art 271, alin 2 litera a, cod fiscal.:
[ link extern ]

modificat de HG 1309/2012:

www.avocatnet.ro/content/art...

www.avocatnet.ro/UserFiles/a...
am aflat : se plateste la Primarie de care apartine cladirea, se numeste Taxa de afisaj in scop de reclama si publicitate , si o calculeaza acolo in fuctie de dimensiune, se plateste anual , si anual se depune declaratia de impunere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tabla/inscriptie cu numele firmei pe cladire buliway buliway Buna ziua! Recent mi-am deschis un punct de lucru, si lucrez in domeniul IT, mai exact creare pagini web si promovari online. Inchiriez biroul de la o ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru afisaj interior? ileana madalina ileana madalina Buna ziua! Am infiintat de curand un cabinet medical individual stomatologic si as dori sa montez un panou publicitar. Pentru cele situate pe peretele ... (vezi toată discuția)
Banner la geam alex_21 alex_21 buna ziua, sunt nou pe acest forum, si nu stiu exact unde sa pun acest subiect, rog moderatorul sa il mute unde ii este locul.Mi-am deschis de curand o firma ... (vezi toată discuția)