avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare activitate

Buna ziua,va rog daca cineva ma poate indruma vizavi de urmatoarea speta :

O societate comerciala ,microintreprindere,cu 2 angajati ,cod CAEN =4711,are cifra de afaceri =o ,incepand din anul 2007.
Patronul inca pastreaza angajatii,mai exista stocuri,s-au depus declaratiile ,state de plata,bilant, la zi,
insa doreste d.p.d.v.juridic -suspendarea activitatii-.
Ce demersuri legale presupune aceasta,daca este posibil ,sub incidenta carei legi se incadreaza,ce trebuie facut,unde se adreseaza mai intai ,necesita consultarea unui jurist ...?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: nicolnic , utilizator 22:06, 27 Aprilie 2009
adica sa functioneze fara salariati?Se poate daca muncesc patronii=D>
Ultima modificare: Vineri, 17 Aprilie 2009
Smart Contab Expert S.R.L., Contabil
Daca societatea a fost infiintata fara activitate, logic ar fii sa nu ai ce activitate sa suspenzi...... Nu stiu sigur daca se poate cere radierea direct de la camera de comert, tinand cont ca nu a avut activitate. Mergeti si intrebati acolo.
davideg a scris:

adica sa functioneze fara salariati?Se poate daca muncesc patronii=D>


sau colaboratorii cu conventie civila... ca un secretar cu siguranta nu poate preda limbi straine la grupe de adulti si nici nu stie sa faca traduceri B-) :D

Paste fericit va doresc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Aprilie 2009
Blu37, utilizator
Am un srl infiintat in 2002 pe care nu mai am activitate. In 2004 am suspendat activitatea pe 3 ani. Nu am redeschis-o oficial pentru ca nu am lucrat deloc cu ea. Am depus la finante declaratiile 100 si 300 trimestrial plus cele semestriale.Nu am depus insa niciodata bilantul la registrul comertului. Intrebara mea este: pot sa o mai bag inca odata in suspendare? Pentru ca in prezent nu imi permit s-o lichidez si nu vreau sa platesc impozitul forfetar.
Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"inghetarea activitatii" unei societati comerciale Hmagda Hmagda Care sunt implicatiile asociatului unic la \"inghetarea activitatii societatii\" pentru o anumita perioada? Ma refer aici la taxe si impozite cat si la ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma tibiscum tibiscum Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care este procedura pentru suspendare activitate firma si ce declaratii mai trebueie depuse dupa aceea ? (vezi toată discuția)
Suspendare firma alin1980 alin1980 buna ziua as dorii niste informatii daca se poate in legatura cu suspendarea ctivitati .. Cum se procedeaza si ce trebuie sa fac pt a putea suspenda firma ... (vezi toată discuția)