avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Post vacant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Post vacant

Este permis ca o firma sa scoata la concurs o functie care nu exista in organigrama companiei iar apoi sa angajeze respectivul candidat pe o functie existenta ? poate fi considerata aceasta metoda un mijloc de dezinformare a propriilor angajati interesati de functia respectiva? Mentionez ca postul nu figureaza nici in COR (codul ocupatiilor din Romania).

Alte discuții în legătură

Conditii pentru a fi manager ai.ciprian ai.ciprian Buna ziua, As vrea sa stiu care sunt conditiile legale pentru ca o persoana sa poata detine un post de management intr-o companie. Sunt ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului cu studii medii in studii superiare corbi corbi Lucrez la intr-o companie de stat de 8 ani, fiind incadrat in functia de tehnoredactor pr.I. Acum 4 ani am absolvit Facultatea de Marketing si Afaceri ... (vezi toată discuția)
Cor vs organigrama therioni therioni Buna ziua. Am o intrebare mai de incepator, poate, dar care imi creaza mici dificultati momentan. Stiu ca in momentul angajarii, in contractul individual ... (vezi toată discuția)