avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... citire contoare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

citire contoare

Va rog sa imi spuneti daca la o asociatie de propietari este obligatoriu sa primim administratorul si presedintele sa citeasca apometrele si contoarele ista. Mentionez ca la ista citirea se face prin unde radio.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:21, 19 Februarie 2013
administratorului trebuie sa i se dea posibilitatea sa faca periodic o verificare....va face acest lucru mai intai printr-o avizare iar la momentul vizitei trebuie sa fie insotit de cel putin inca o persoana (membru in comitetul executiv al asociatiei de proprietari sau chiar presedintele asociatiei)
Va multumesc pentru raspuns! Stiu ca pentru repartitoarele de caldura, verificarea se face de catre o persoana abilitata de la ista. De aceea nu inteleg de ce trebuie sa vina administratorul si nu cei de la ista?
Este temeinic si legal ca periodic asociatia de proprietari prin reprezentant legal sa desfasoare verificarea tuturor consumatorilor din condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare apometre de catre asociatia de proprietari Nina_C Nina_C Buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problema... Acum 9 ani, in blocul in care locuiesc s-au montat, prin grija Asociatiei de locatari, contoare apa rece ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma opun citirii apometrelor de o persoana straina? scarlettm1 scarlettm1 Cine este abilitat sa verifice inregistrarile financiar-contabile intr-o asociatie de proprietari? Legea permite obligativitatea citirii apometrelor de catre o ... (vezi toată discuția)
Cerere montaj apometre ista Samuel bogdan Samuel bogdan Buna! Vreau sa stiu daca exista un termen maxim legal in care ISTA (care detine monopol pe piata) este obligata sa vina sa monteze apometre in ... (vezi toată discuția)