Am facut o cerere de executare silita . Cand debitorul s-a prezentata la executor s-a constatat ca nu aveam identitatea partilor , pentru ca numele in sentinta era cu un i in plus fata de buletinul de identitate . Executor ne indruma sa ne adresam instantei de judecata pentru indreptare de eroare materiala . Lucru pe care l-am facut , numai ca pentru a ramene definitiva aceasta incheiere a trecut aproape un an. Dupa aceasta obtinere am formulat o noua cerere de executare silita conform art.389 c.pr.c..Debitorul face contestatie la executare spunand ca executarea s-a perimat . Judecatoria spene ca nu s-a perimat si respinge cererea . Debitorul face recurs. Tribunalul modifica in tot sentinta judecatoriei si desfiinteaza in totalitate actele de executare silita . Intrebarea este urmatoarea Ș poate s-a perimat prima cerere de executare , dar facand-o pe adoua cerere la care a fost alaturat din nou titlu executoriu alaturi de indreptarea de eroare materiala de ce s-a perimat . ? Pot face contestatie in anulare pentru acest motiv sa arata instantei ca a doua cerere nu s-a perimat si ca aveam dreptul sa o formulez confor prevederilor legale .