avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita- contestatie in anulare
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita- contestatie in anulare

Am facut o cerere de executare silita . Cand debitorul s-a prezentata la executor s-a constatat ca nu aveam identitatea partilor , pentru ca numele in sentinta era cu un i in plus fata de buletinul de identitate . Executor ne indruma sa ne adresam instantei de judecata pentru indreptare de eroare materiala . Lucru pe care l-am facut , numai ca pentru a ramene definitiva aceasta incheiere a trecut aproape un an. Dupa aceasta obtinere am formulat o noua cerere de executare silita conform art.389 c.pr.c..Debitorul face contestatie la executare spunand ca executarea s-a perimat . Judecatoria spene ca nu s-a perimat si respinge cererea . Debitorul face recurs. Tribunalul modifica in tot sentinta judecatoriei si desfiinteaza in totalitate actele de executare silita . Intrebarea este urmatoarea Ș poate s-a perimat prima cerere de executare , dar facand-o pe adoua cerere la care a fost alaturat din nou titlu executoriu alaturi de indreptarea de eroare materiala de ce s-a perimat . ? Pot face contestatie in anulare pentru acest motiv sa arata instantei ca a doua cerere nu s-a perimat si ca aveam dreptul sa o formulez confor prevederilor legale .

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare Luoana Mihaela Luoana Mihaela S-a formulat o actiune in perimarea a unei executarii silite . Precizez ca in cadrul dosarului executional s-a formulat o indreptare de eroare materiala care ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare ? Gabriela PĂDURARIU Gabriela PĂDURARIU Avem o executare silita inceputa in anul 2003 - titlul este obtinut in april.2002, investirea cu formula ex.in ian.2003 - . Dupa luptele seculare ale ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat de grefa in vederea stoparii executarii silite ancut75 ancut75 Constată perimată executarea silită derulată de Societatea Civilă Profesională de Executori Judecătoreşti. Anulează actele de executare întocmite ... (vezi toată discuția)