avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie in anulare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie in anulare

S-a formulat o actiune in perimarea a unei executarii silite . Precizez ca in cadrul dosarului executional s-a formulat o indreptare de eroare materiala care ramane definitiva dupa 1 an de zile . Instanta admitere cererea de perimare si constata ca s-a produs perimare , considerand ca de la data formularii cererii de executare silita si pana la obtinerea hotararii de indreptare eroare nu s-a facut nici un act de executare si prin urmare aceasta s-a perimat . Precizez ca dupa obtinerea acestei indreptarii de eroare materiala s-a formulat o noua cerere de executare silita . Doresc sa formulez a contestatie in anulare , deoarece consider ca cererea de indreptare eroare materiala face parte din dosarul executional . Instanta nici nu a luat in discutie acesta situatie si nici faptul ca s-a facut o noua cerere de executare silita . Va rog sa ma indrumati pe acesta speta .
Prin constatarea perimarii nu va este afectat dreptul Puteti incepe oricand o noua executare .Cererea de indreptare eroare nu este un act de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimarea unei executarii silite Luoana Mihaela Luoana Mihaela Va rog sa-mi spuneti daca in cazul unei hotarari care desfinteaza actele de executare silita ca urmare a unei perimarii , poate sa fie completata la cererea - ... (vezi toată discuția)
Exceptii de procedura horni horni Intr-o contestatie la executare ce exceptie primeaza?: -cea a tardivitatii formularii contestatiei sau -cea a perimarii executarii silite? (vezi toată discuția)
Acțiune în constatare perimare executare silita Ioanasergiu1985 Ioanasergiu1985 Am înaintat în instanță acțiune în constatare perimare executare silita. Am solicitat de la executori dosarele de executare și am mers la un avocat care ... (vezi toată discuția)