avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte masina

Buna seara,am si eu o problema am divortat in aprilie 2012 si in urma partajului la notar masina ia revenit sotului.Mentionez ca este inmatriculata pe numele meu.De atunci al rog sa vina sa faca actele acum e in tara dar zice ca nu are timp de acte.Nu vreau sa primesc amenzi sau alte probleme ca eu figurez ca proprietar.Actele masini sunt la el eu nu am decat copii.Ce pot face in acest caz sa nu mai figureze pe numele meu.Eu mi-am schimbat numele imediat dupa divort.Astept un raspuns,Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:56, 20 Februarie 2013
Incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai sunteti in posesia autoturismului care a revenit in urma partajului ex sotului
Depuneti la administratia fiscala responsabila documentul notarial si copie a hotararii instantei de judecata care a atribuit ex sotului autoturismul
Partajul l-a făcut la notar... din punctul meu de vedere, nu este nevoie de declaraţie notarială, întrucât din însuşi actul de partaj reiese faptul că nu mai este proprietar al autoturismului.
La fisc am reusit si trecut masina pe numele lui am anexat partaj,divort etc dar eu vreau sa nu mai am certif de inmatriculare pe numele meu oricum sa modificat in urma divortului.
Mergeti si anuntati-i pe cei de la circulatie ca nu sunteti utilizatorul masinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot schimba numele in cartea masinii dupa divort nicoEU nicoEU am divortat si am revenit la numele de fata , imi pot schimba numele de familie in cartea masinii daca nu avem partaj ? mentionez ca am cumparat masina in ... (vezi toată discuția)
Ce riscuri sunt daca cumpar un apartament de la o doamna divortata ? anonim anonim Vreau sa cumpar un apartament de la o doamna care a divortat cu 5 ani in urma si careia instanta ia atribuit apartamentul in urma partajului (apartamentul a ... (vezi toată discuția)
Circulatie fara rca platit andreiionel andreiionel Sunt in divort cu sotia mea iar masina este la ea. In aprilie expira polita RCA iar masina este pe numele meu. Cine plateste amenda daca va ... (vezi toată discuția)