avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... banca si-a schimbat denumirea, valabilitate hotarare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

banca si-a schimbat denumirea, valabilitate hotarare

Buna seara!
Am si eu niste nelamuriri daca ma puteti ajuta in legatura cu un credit pe care nu l-am facut eu. Hotaratea de judecata, este in favoarea mea obligand banca sa-mi plateasca cheltuirlile de judecata. Intre timp banca si-a schimbat denumirea iar pe hotarare este banca cu denumirea dinainte. Am fost la executorul judecatoresc si nu stiu daca acest lucru o sa-mi creeze probleme,ei mi-au spus ca posibil sa mai fac o cerere .Va multumesc.
Cu respect.
Cel mai recent răspuns: sara2 , utilizator 23:12, 19 Februarie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare imobiliara sonnykutza sonnykutza Buna ziua, am o mare rugaminte ,cine poate sa-mi dea sfaturi in legatura cu procedura de executare imobiliara. Am citit cam tot ceea ce -am gasit in ... (vezi toată discuția)
Recuperare restante de la proprietar cu probleme penale gabivoch gabivoch Buna seara. Revin cu problema Asociatiei noastre cu privire la acest proprietar de la care avem de recuperat aprox. 30.000 lei. Cele 2 apartamente au fost ... (vezi toată discuția)
Partaj cu santaj privind pensia alimentara Vicky1 Vicky1 Am divortat de sotul meu si divortul s-a incheiat in septembrie 2014. A fost obligat la plata unei pensii alimentare pe care a refuzat sa o dea copilului sau ... (vezi toată discuția)