avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistraturã august 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistraturã august 2013

Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam?
La multi ani! Sanatate, acomodare usoara si impliniri pe toate planurile va doresc!
La multi ani! Probabil ati vazut pe site-ul INM-ului repartizarile pe grupe, insa am o intrebare: de ce suntem 73? Am mai vazut niste nume in plus pe la Judecatoria Tg Bujor, Lehliu Gara si cred ca la Constanta.
Aţi intrat in grevă japoneză? Sau toată lumea are atât de mult de lucru la instanţe încât nu mai are timp sau chef de vorbă? Am înţeles că cei trei în plus, sunt persoane care au luat examenul în anii anteriori şi din diferite motive (probabil creştere copil) nu au profesat şi nu au făcut nici cursul. Cum e pe la voi? La mine e destul de lucru la instanţă, însă momentan eu am intrat doar o dată în sală, am ţinut locul cuiva lipsă şi pe urmă am motivat vreo 16 sentinţe, fără probleme pentru că erau pe civil, unde zic eu, că mă descurc şi îmi place. Îmi dă complet doar după ce mă întorc de la curs şi probabil va fi pe civil, cel puţin aşa mi-au spus. Spor la treabă vă doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2014 IM12 IM12 Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014. (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)