avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cerere control fond
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cerere control fond

buna ziua. va rog sa-mi spuneti daca pentru a cere un control de fond de la finanate este suficient sa fac o simpla cerere??sunt micro,au trecut 3 ani si acum contabila ramine in cci.
multumesc. astept sugestii!
Cel mai recent răspuns: ContSters282603 , utilizator 12:43, 21 Februarie 2013
Buna ziua,
De ce sa cereti control de fond ??? Doriti dvs sa vina cei de la finante pe capul dvs si sa nu mai plece vreo 3 luni cum am avut un caz .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa Geo_2008 Geo_2008 va rog tare mult sa ma ajutati cu informatii si sfaturi. se pare ca sotul meu va fi nevoit sa-si faca un pfa.asa i-au spus la serviciu. va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Problema declaratii nedepuse la termen nentanu_carmen nentanu_carmen Buna ziua Am primit pe 29.08.2013 niste notificari pentru declaratii nedepuse privind contributiile salariale pe anul 2008.M-am prezentat la administratia ... (vezi toată discuția)
Faceti contract de colaborare cu contabilii cu care lucrati! eu am luat o mare teapa! arh_hadi arh_hadi Buna ziua! Imi este si jena de situatia in care sunt si pe care o sa v-o relatez. [b]Va sfatuiesc sa NU faceti ca mine, sa nu mergeti pe incredere, ca il ... (vezi toată discuția)