avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare cu probleme
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare cu probleme

as dori sa stiu daca trebuie sa platesc taxa pt masina care am cumparato anul trecut an decembrie masina este amatriculata an romania an 2004,alta antrebare ar fi daca pot sa al actionez an instanta pe cel care mia vandut masina pt ca nu mia dat fiscalul de la impozite nici pana azi ,din acest motiv nu am reusit sa trec masina pe numele meu,astept raspuns VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 16:19, 20 Februarie 2013
Avand in vedere dupa noua lege intrata la 1 ian. 2013,trebuie sa platiti taxa,in legatura cu fiscalul il puteti da in judecata pe indivit pentru rea intentie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am cumparat o masina în luna a 4 si tot în luna a patra mi-a fost retinut certificatul de înmatriculare ... Dominic 12 Dominic 12 Buna seara as dori sa ma ajute cineva si pe mine cu o antrebare am cumparat o masina an luna a 4 si tot an luna a patra mia fost retinut certificatul de ... (vezi toată discuția)
Taxa falsa floryn24 floryn24 salut sunt florin din buc si am o mare problema ,pe data de 17.10.2010 am cumparat o masina un w golf RO am facut contract de vanzare cumparare iar dupa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua utilizator1122111 utilizator1122111 In Octombrie 2010 am dus masina la vanzare in piata de masini(masina personala trecuta pe numele meu in acte persoana fizica), in jumatate de ora m-a sunat un ... (vezi toată discuția)