avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, am cumparat o masina în luna a 4 si tot ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, am cumparat o masina în luna a 4 si tot în luna a patra mi-a fost retinut certificatul de înmatriculare ...

Buna seara as dori sa ma ajute cineva si pe mine cu o antrebare am cumparat o masina an luna a 4 si tot an luna a patra mia fost retinut certificatul de anmatriculare de oare ce persoana de la care am cumparato nu a transcriso an termenul legal acum am rezolvat cu certificatul fiscal si cu depunerea cereri de ami trimite certificatul de anmatriculare de la bucuresti la ialomita dar de pe data de 23 a 9 a 2024 si pana pe data de 8 a 11 a2024 nu a ajuns la serviciu de anmatriculare din ialomita va multumesc

Alte discuții în legătură

Inmatriculare cu probleme narciso71 narciso71 as dori sa stiu daca trebuie sa platesc taxa pt masina care am cumparato anul trecut an decembrie masina este amatriculata an romania an 2004,alta antrebare ar ... (vezi toată discuția)
Furt calificat dana paraschiv dana paraschiv am luat cu amprumut de la cineva o suma de banii adica 1900 euro.am mers la notariat si am facut un act precum ca la data de 12 decembrie ai voi achita ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat germania cosi2ro cosi2ro Buna ziua. Am o problema cu privire la alchol. Anul trecut am facut pot zice cea mai mare prostie din viata mea.Eu locuiesc in Germania si am reusit grozava ... (vezi toată discuția)