avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalculare pensie

Buna ziua,

Pentru a persona care in perioada comunista a lucrat in diferite santiere de constructii(15 ani), cum ar putea sa intre in posesia dovezilor ptr o eventuala cerere de recalculare.
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 19:09, 24 Februarie 2013
Daca pe carnetul de munca e trecut anjajat la fiecare firma de constructii in parte, trebuie sa i se elibereze de la fiecare fima, o adeverinta din care sa rezulte perioada lucrata sporul de santier avut precum si baza legala a acordarii sporului. (asta pe langa datele sale de identificare - nume, prenume, CNP, fiul lui .... si al....)
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2013
Gabi50, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta pentru sporurile de noapte MARY53 MARY53 AM LUCRAT IN PERIOADA 1984-1992 CA BRUTAR SI AM PRESTAT PE TOATA PERIOADA ORE DE NOAPTE.NU STIU CUM SE COMLPETEAZA ADEVERINTA LA COLOANA 3.VA MULTUMESC (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime in munca Lexy_me Lexy_me Doresc sa obtin o adeverinta de vechime in munca, necesara pentru un concurs de ocupare a unui loc de munca la stat. Intrucat in prezent sunt angajata in ... (vezi toată discuția)
Dosar de pensie daniel004 daniel004 Pentru persoana in varsta de 65 care nu primeste decat pensia ca fost lucrator la CAP, cum ar putea sa adauge 3 ani de contributie (2 ani la santierul naval, 5 ... (vezi toată discuția)