avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Protectia consumatorului la cumparaturile online - ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Protectia consumatorului la cumparaturile online - produs returnat deteriorat

Buna ziua,

Am primit de la un client (am calitatea de vanzator) astazi un telefon in perioada de 10 zile timp in care poate renunta la produs fara nici o justificare, numai ca odata cu primirea lui am constatat ca prezinta soc mecanic, pe scurt display este ciobit.

Sunt obligat sa-i restitui banii chiar in situatia in care acesta prezinta semne de lovire??

Pentru a confirma faptul ca prezinta soc mecanic am nevoie de expertiza in acest sens.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Problema garantie telefon puslic puslic Buna seara. Am achizitionat un telefon Nexus 5x in aprilie 2016 de la marketonline.ro care mai apoi au fost preluati de cei de la cel.ro Pe certificatul meu ... (vezi toată discuția)
Retragere garantie allview ayko5 ayko5 Am cumparat pe la jumatatea lunii iunie un telefon Allview X2 soul Mini de la RDS RCS cu abonament, dupa 2 luni am intampinat probleme cu display-ul ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament orange rencip rencip Buna seara.AM 4 abonamente la Orange dar recent mi s-a stricat telefonul mobil achizitionat de la ei si anume nu Samsung Galaxy S4 pentru care am platit ... (vezi toată discuția)