avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere abonament Orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere abonament Orange

Buna seara.AM 4 abonamente la Orange dar recent mi s-a stricat telefonul mobil achizitionat de la ei si anume nu Samsung Galaxy S4 pentru care am platit asigurare si inca mai am garantie la el.L-am trimis la ei sa-l repare dar m-am lovit de refuzul lor pe motiv ca a avut un soc mecanic(l-am avut in buzunar si a crapat displayul extern) si pe langa acesta se mai adauga si probleme cu softul si ar mai fi...In fine m-au sunat cei de la Orange si au spus ca reparatia lui costa 850 de lei.Am refuzat sa-l repare pe motiv ca este in garantie si nu mi se pare normal sa platesc reparatia sa si urmatorul pas a fost sa sun la asiguratorul telefonului dar surpriza si la ei trebuie sa platesc o taxa de doua sute de lui.Intrebarea mea este se pot rezilia contractele daca Orange nu si-a respectat obligatiile contractuale si anume daca telefonul are garantie si asigurare la el si nu le pot folosi???Atunci ce rost mai au garantia si asigurarea la telefon???
Va multumesc anticipat Ciprian.
Cel mai recent răspuns: rencip , utilizator 17:14, 25 Iulie 2015
nu are legatura telefonul cu serviciile de telefonie.
Rezolvati partea cu telefonul in instanta daca altfel nu e posibil. Nu stiu daca veti avea castig de cauza cat in garantie e stipulat faptul ca se pierde daca se vad pe el semne de lovire, poate aveti daca expertul va constata ca socul nu a condus la defectiunea reclamata.
Eu as fi schimbat displayul si apoi as fi dus telefonul la reparat.
Am inteles...atunci intrebarea mea este:pentru ce mai platesc asigurare la telefon?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Au voie firmele sa minta in scris? tmpqiu tmpqiu Buna ziua, Am o problema incurcata si as dori sa stiu daca are rost sa vb cu un avocat. Se suprapun din pct meu de vedere mai multe abuzuri: 1. EMAG minte ... (vezi toată discuția)
Autorizare inlocuire produs bogdanionescu18 bogdanionescu18 Buna ziua, Am mers la Samsung ESD Romania sa-mi repar un telefon Samsung Galaxy J5 care avea probleme la display si nu se mai aprindea. Service-ul ESD dupa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua - reparație telefon în garanție skypy1980 skypy1980 am luat un telefon mobil de la oringe care este in garantie , cred ca i s-a stricat display-ul , cei de la service imi spun ca nu mi-l repara prin garantie ... (vezi toată discuția)