avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua - reparație telefon în garanție
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua - reparație telefon în garanție

am luat un telefon mobil de la oringe care este in garantie , cred ca i s-a stricat display-ul , cei de la service imi spun ca nu mi-l repara prin garantie decat daca platesc separat reparatia lui , as dori sa stiu daca am o garantie a unui produs ce nu are nici 4 luni de la achizitionare de ce nu-l repara cei de la service-ul orange prin garantie care are si o valoare de asigurare de 250ron? pot renunta la serviciile orange chiar daca sunt in perioada de contract cu ei , ? am inteles ca este o lege care vine in ajutorul persoanelor fizice prin care poti renunta la contract cu un operator de telefonie mobila , fiind nemultumit de calitatea serviciilor pe care le ofera acea firma . Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 9 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: skypy1980 , utilizator 14:21, 9 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere abonament orange rencip rencip Buna seara.AM 4 abonamente la Orange dar recent mi s-a stricat telefonul mobil achizitionat de la ei si anume nu Samsung Galaxy S4 pentru care am platit ... (vezi toată discuția)
Buna seara - probleme cu garantia unui produs skypy1980 skypy1980 nu mai inteleg deloc legile astea la noi in tara si mai conditiile de acordare a unui produs aflat in garantie , am trimis la orange un telefon mobil sa mi-l ... (vezi toată discuția)
Telfon mobil cumparat de la orange ,stricat tudor_85 tudor_85 Buna ziua! Suna cam aiurea sa cer niste sfaturi pe un forum asa de serios dar sunt prea suparat pentru a mai inghiti prostiile celor de ... (vezi toată discuția)