avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... buna seara - probleme cu garantia unui produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

buna seara - probleme cu garantia unui produs

nu mai inteleg deloc legile astea la noi in tara si mai conditiile de acordare a unui produs aflat in garantie , am trimis la orange un telefon mobil sa mi-l repare pentru ca este inca in garantie ( motivul trimiterii in service era ca telefonul nu se mai deschidea ) , acum l-am primit si nici macar reparat dupa o saptamana de stat la service orange , motivul lor este displai spart .Toate rele pana aici , atunci cand am predat telefonul la operatorul orange pentru defectul mentinat mai sus de mine , mi s-a trecut clar pe procesul verbal de receptie : stare produs fata : conform , stare produs lateral Conform , stare produs spate Conform , spuneti-mi si mie cum pot beneficia de reparatia lui atat cat este in garantie si cu o valoare de 250ron ? daca telefonul avea intradevar displaiul spart de ce operatoare orange nu a trecut la acele mentiuni stare produs fata SPART? ( asta pentru ca nu era spart). am sunat la orange si mi-au cerut probe ca nu am predat eu telefonul cu ecranul spart , dar la mintea oricui daca era spart operatoare care mi-a intocmit acel proces verbal de ce nu a trecut acel fapt in acel proces verbal? nu este nici o lege care sa vina in sprijinul nostru , a celor de rand , care platim facturi la ei si cumparam produse noi tp a avea si o garantie la acel produs in cazul in care se strica ?

Alte discuții în legătură

Probleme garanție / service, reparație telefon rds rcs, digi Staticrzr Staticrzr Buna ziua, Vreau sa vă comunic o problema pe care nu am putut sa o rezolv nici în punctul de lucru nici telefonic. - In data de 31.05.2019, am ... (vezi toată discuția)
Au voie firmele sa minta in scris? tmpqiu tmpqiu Buna ziua, Am o problema incurcata si as dori sa stiu daca are rost sa vb cu un avocat. Se suprapun din pct meu de vedere mai multe abuzuri: 1. EMAG minte ... (vezi toată discuția)
Bună ziua - reparație telefon în garanție skypy1980 skypy1980 am luat un telefon mobil de la oringe care este in garantie , cred ca i s-a stricat display-ul , cei de la service imi spun ca nu mi-l repara prin garantie ... (vezi toată discuția)