Buna ziua, am intrat in posesia locuintei la bloc cu balcon inchis in metal si sticla; acesta era extins stanga-dreapta fata de platforma balconului cu cate 30 cm. Nu am cunostinta sa fi existat vreodata vreo aut. de construire pt aceasta modificare. Am modificat eu in felul urmator: am extins eu cu inca cate 30 cm stanga-dreapta si am inchis in termopan. Exista o persoana care mi-a facut o reclamatie la primarie ca am facut aceasta lucrare fara autorizatie. Intrebare: vreau sa stiu daca risc vreo amenda(si care este cuantumul acesteia) si daca voi fi obligat sa obtin autorizatie de demolare pt lucrarea facuta anterior(cea in metal si sticla) si sa obtin o autorizatie de construire pt lucrarea executata de mine. Va multumesc anticipat.
mergeti imediat la primarie si cereti o "autorizatie de intrare in legalitate" . in cazul modificarilor vechi aduse la balcoane fara autorizatie se poate cere intrarea in legalitate. daca vecinul care a reclamat extinderea balconului sustine ca modificarile au fost facute acum , veti plati amenda . amenda este de ordinul miilor de lei, plus demolare, iar reconstructia se poate face doar cu acordul vecinilor si a asociatiei de proprietari .
Balcon inchis
marin1ian
Balconul meu a fost inchis de tatal meu cu cornier si sticla inainte de 1989. Am fost reclamat la politia locala pentru acest fapt. Care pot fi consecintele ... (vezi toată discuția)