avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit agricultori
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit agricultori

de cand platim impozit pe terenuri agricole respectiv animale?din 2013 sau 2014?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dimintei Irina Bucuresti , Contabil 10:18, 21 Februarie 2013
Este un proiect de lege, pana la aparitia lui in MO...mai steptam

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii fiscale pentru activitatea de arendare teren zanionel zanionel am luat in arenda de la persoane din comuna pamant pe care l-am cultivat cu griu si fl.soarelui aprox.7 ha ,eu sant pers.fizica neautorizata am tractor ,plug ... (vezi toată discuția)
Certificat de producator DANNUTZA85 DANNUTZA85 Buna seara, Vreau sa intreb daca o persoana fizica detine certificat de producator trebuie sa depuna la finante declaratia 200 in 2014, se plateste ... (vezi toată discuția)
Declaratia 221 venit din exploatarea terenurilor agricole si animale marcelctin marcelctin Buna seara. Ieri am primit de la administratie adresa sa ma prezint la anaf, astazi m-am prezentat si m-au intrebat de ce nu am depus anul trecut declaratia ... (vezi toată discuția)