avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avize montare firma luminoasa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avize montare firma luminoasa

Poate cineva sa-mi spuna, carei institutii trebuie sa ma adresez pentru a obtine avizele necesare montarii unei firme luminoase pentru un salon de coafura ?
Trebuie facut un proiect de o firma autorizata?
Muktumesc.
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 18:18, 21 Februarie 2013
1)daca firma luminoasa vreti s-o amplasati pe peretele cladirii unde aveti salonul trebuie sa obtineti o autorizatie de constructie de la primarie . etapele sunt urmatoarele :
- luati legatura cu un birou de arhitect care va face documentatie ;
- documentatia o depuneti la primarie impreuna cu o cerere pentru certificat de urbanism ;
- in certificatul de urbanism primaria va cere sa obtineti anumite avize de la : gaz, apaserv , mediu, electrica, si aprobarea asociatiei de proprietari ,etc si proiectul final de la arhitect
- toate acestea le depuneti apoi la primarie pentru a obtine autorizatia de construire .
2) daca firma luminoasa vreti s-o amplasati pe un stalp , trebuie sa va adresati mai intai proprietarului stalpului ( renel sau troleibuzul) si s-ar putea ca ei sa aiba deja autorizatii , deci faceti doar un contract de publicitate cu firma .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie firma luminoasa smara_radu smara_radu Salut! Am si eu o intrebare: de ce fel de autorizatii am nevoie pentru montarea unei cruci de farmacie pe un stalp? Stie cineva sa imi spuna pe unde am de ... (vezi toată discuția)
Avize montare firma luminoasa Ileana567 Ileana567 Poate cineva sa-mi spuna, carei institutii trebuie sa ma adresez pentru a obtine avizele necesare montarii unei firme luminoase pentru un salon de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie firma luminoasa avyinlove avyinlove De ce acte am nevoie exact pentru a obtine autorizatia de construire a unei firme luminoase?Intreb deoarece cei de la primarie mi-au dat doar un nr. de telefon ... (vezi toată discuția)