avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie constructie firma luminoasa
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie constructie firma luminoasa

Salut!
Am si eu o intrebare: de ce fel de autorizatii am nevoie pentru montarea unei cruci de farmacie pe un stalp? Stie cineva sa imi spuna pe unde am de alergat pentru a obtine aceste autorizatii? Ce costuri implica?

Multumesc si astept raspuns.:)
Smara.
Cel mai recent răspuns: flopi_17 , utilizator 16:42, 27 Octombrie 2006
Ai nevoie de autorizatie de construire firma luminoasa.
In primul rand trebuie sa obtii un Certificat de urbanism de la primarie
In al doilea rand trebuie intocmit proiectul si documentatie pentru obtinerea autorizatiei de construire( implica un arhitect, obtinerea unor avize( ex. politia rutiera, comisia de monumente, daca e cumva in zona protejata...vor fi precizate in certificatul de urbanism).
Taxele de autorizare nu sunt f. mari, iar proiectul unui arhitect poate varia de la 200 euro la 800 de euro in functie de orasul in care trebuie amplasata, complexitate, nr. de avize....etc.
Va mai trebui si acordul proprietarului stalpului.
Flo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize montare firma luminoasa Ileana567 Ileana567 Poate cineva sa-mi spuna, carei institutii trebuie sa ma adresez pentru a obtine avizele necesare montarii unei firme luminoase pentru un salon de coafura ... (vezi toată discuția)
Casa de vacanta poparlan poparlan la montarea si amplasarea pe terenul meu mi se cere pt eliberarea autorizatiei de constructie proiect de la arhitect aceasta casuta este facuta si asamblata ... (vezi toată discuția)
Proiectarea unei case valy 84 valy 84 Buna ziua. Am o casa in bucuresti, o casa veche din caramida si asa vrea sa o daram si sa fac alta in locul ei P + 1, parter 65 mp, etaj 65 mp. Cam cat m-ar ... (vezi toată discuția)