avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare societate import
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare societate import

Buna seara,

Doresc sa imi deschid o societate prin care sa import in general produse pentru copii si aici ma refer Lapte praf, ceaiuri,...etc
Ce tip de societate trebuie sa infintez si de ce acte am nevoie pt a putea face import din UE?
De inceput doresc sa imi vand si sa promevez produsele printr-o pagina web mai pe scurt un magazin virtual prin lansare de comenzi a produselor.
Iar pt spatiu de deozitare a produselor ce tip de avize trebuie sa am si de unde le pot obtine?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Autorizatii pentru produsele pentru bebelusi cucu andreea cucu andreea vreau sa imi deschid un magazin cu produse alimentare pentru copii mici: lapte praf,cereale ceai, borcane cu mancare. produsele le aduc din Germania. unele ... (vezi toată discuția)
Magazin online cu ceai manusa manusa Buna ziua, doresc sa-mi deschid un magazin online cu ceai adus din china(o sa fie reprezentanta unui brand din USA) si as vrea sa stiu daca trebuie sa am ... (vezi toată discuția)
Farmacie/magazin produse din plante anitsirc anitsirc Buna seara! / Buna ziua! O cunostinta doreste deschiderea unei \"farmacii naturiste\" sau \"magazin naturist\". Produsele vor fi: tincturi, gemoderivate, ... (vezi toată discuția)