avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatii pentru produsele pentru bebelusi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatii pentru produsele pentru bebelusi

vreau sa imi deschid un magazin cu produse alimentare pentru copii mici: lapte praf,cereale ceai, borcane cu mancare. produsele le aduc din Germania. unele produse nu sunt pe piata romaneasca,sunt doar in magazinele on line.ce autorizatii imi trebuiesc pt produsele care le aduc?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:19, 7 Martie 2010
Pe langa avizele si autorizatiile clasice va mai trebuie o licenta de import.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare societate import adrlani adrlani Buna seara, Doresc sa imi deschid o societate prin care sa import in general produse pentru copii si aici ma refer Lapte praf, ceaiuri,...etc Ce tip de ... (vezi toată discuția)
Magazin produse alimentare online deliutzza deliutzza Buna ziua. M-ar interesa care sunt pasii de urmat pentru deschiderea unui magazin online ce comercializeaza produse alimentare ambalate si cafea/bauturi ... (vezi toată discuția)
Farmacie/magazin produse din plante anitsirc anitsirc Buna seara! / Buna ziua! O cunostinta doreste deschiderea unei \"farmacii naturiste\" sau \"magazin naturist\". Produsele vor fi: tincturi, gemoderivate, ... (vezi toată discuția)