avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Termen raspuns
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Termen raspuns

Daca intro lege sau normele ei metodologice termenul de raspuns este de 10 zile de la inregistrare ,la numararea zilelor se pune si ziua cind a fost inregistrata sau se incepe de a dua zi?
Cel mai recent răspuns: ContSters42601 , utilizator 22:03, 22 Februarie 2013
La calculul termenelor nu intra in calcul nici prima zi cand incepe si nici ultima zi cand se sfarseste ...
Dupa legea 544/2001 intra in calcul numai zilele lucratoare??
Daca termenul este prevazut ca se aclculeaza in zile lucratoare , atunci se calculeaza numai acestea ...
Domnule freeelis ceva e curios ,in textul legii nu face specificatie spunind doar zile iar in normele metodologice zice zile lucratoare.Care trebuiesc luate in calcul cele din lege sau cele din normele metodologice??
Cred ca este o greseala in norme ...

Alte discuții în legătură

Informatiile de interes public animarsrl animarsrl Buna ziua, Cum se socoteste termenul de 10 zile pentru a da raspuns unei informatii de interes public, Lg. 544/2001 - respectiv termenul de 30 de zile?10 ... (vezi toată discuția)
In cate zile trebuie sa raspunda unei solicitari o institutie publica? (cfm carei legi) pfc28b pfc28b Buna ziua Vreau sa adresez o solicitare unei sectii de politie si Administratiei Domeniului Public Sector 6: in cate zile de la depunerea solicitarii trebuie ... (vezi toată discuția)
Refuzul tacit emitere raspuns petitie in baza legii 544/2001 carepecare carepecare Buna ziua, As avea nevoie de ajutor in a formula o chemare in judecata, astfel: Am formulat o petitie in baza legii 544/2001 catre Primarie. Nu am ... (vezi toată discuția)