avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acordare gradatie de merit dupa pensionare la limita ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acordare gradatie de merit dupa pensionare la limita de varsta

Sunt profesor cu gradul I si vechime la catedra de peste 42 de ani. In vara lui 2012 m-am pensionat de drept. Din anul 2009 am beneficiat, pentru 4 ani, de gradatie de merit. In anul scolar 2012-2013 lucrez in invatamant, in regim de plata cu ora, cu o fractiune de norma (8,5 ore pe saptamana). Am solicitat ISJ acordarea gradatiei de merit pentru ultimul an. Mi s-a raspuns ca nu mai am dreptul ca pensionar conform Metodologiei de acordare a gradatiei de merit. Dar, Legea salarizarii bugetarilor acorda acest drept in anumite conditii. Cine are dreptate? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Doresc prelungirea activitatii si amanarea pensionarii savutaconstantin savutaconstantin Sunt profesor titular, cu gradul I, gradaţie de merit. În februarie a.c., conform actualei legi a pensiilor, realizez vârsta standard de pensionare - 64 ani ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora in cadrul invatamantului Adriana_Stoica Adriana_Stoica Sunt pensionara, am studii universitare si in acest an scolar am catedra intreaga ca si profesoara , decizia imi este data pe perioada anului scolar de la 1 ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac si cum? moweedy2 moweedy2 sunt profesor in invatamantul preuniversitar,grad I,cu gradatie de merit,norma intreaga,de baza la colegiu. nu am perspective si drept urmare am fost ofertat ... (vezi toată discuția)