avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... spor stabilitate(fidelitate)
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

spor stabilitate(fidelitate)

lucrez la o scoala ca administrator din iulie 2007, inainte am lucrat tot administrator la administratia taberelor scolare (din 2001), care a apartinut tot de ministerul invatamantului pana in 2005,apoi s-a redenumit in autoritatea nationala pentru tineret si nu a mai apartinut de ministerul invatamantuli.din anul 2001 nu am avut nici o zi de intrerupere. va rog s-mi spuneti si mie daca pot beneficia de sporul de fidelitate.
va multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata dorandrrabog dorandrrabog Buna seara! As vrea sa stiu daca 1 an de concediu fara plata, in invatamant, este considerat intrerupere de activitate. Secretara scolii mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie andreea0727 andreea0727 buna seara!sunt insarcinata in 7 luni si vreau sa stiu dak pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului sau de vreun ajutor tinand cont k nu am ... (vezi toată discuția)
Legea 63/2011 Radamante Radamante In legea 63/2011( anexa.4 punctul 3) se stabileste ca secretarul șef* beneficiaza de un spor de in \\"limita maximă de 20%\\" si ca acest spor se ... (vezi toată discuția)