avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri Europene - Dezvoltare Turism
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri Europene - Dezvoltare Turism

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu detalii(legislatie), pareri, sfaturi referitoare la accesarea de fonduri europene pentru turism. Eu am un teren intr-o zona turistica de munte cu un potential ft. mare si cu o dezvoltare rapida in ultimul an si as vrea sa ridic o pensiune pe acel teren.
Am cautat si eu detalii, discutii pe forumuri, insa tot ce am citit pana acum nu m-a ajutat sa-mi formez o parere concreta, motiv pentru care apelez la forumul avocatnet.ro.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: rrazvann , utilizator 10:29, 22 Februarie 2013
Masura 313 ma este in vigoare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Fonduri pentru pensiune gaby_a21 gaby_a21 Detin o pensiune la munte dar neterminata in totalitate, as putea obtine fonduri europene pentru finalizarea acesteia? multumesc... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei pensiuni ruxandra-daniela20 ruxandra-daniela20 Buna seara, Sunt masterand la Facultatea de management turistic si comercial- profil Administrarea afacerilor, am 25 de ani, sunt proaspat casatorita si am si ... (vezi toată discuția)