avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri pentru pensiune
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri pentru pensiune

Detin o pensiune la munte dar neterminata in totalitate, as putea obtine fonduri europene pentru finalizarea acesteia? multumesc...
Cel mai recent răspuns: Grigoroiu , utilizator 19:20, 20 Februarie 2014
Momentan , nu. Asteptati noile masuri pentru a vedea care sunt posibilitatile de dezvoltare .
Buna Ziua,
Imi puteti da detalii despre ce inseaman o pensiune neterminata in totalitate.
A functionat pensiunea respectiva si a-ti dezvoltat-o sau nu a functionat deloc pana in prezent.
Daca este in constructie se poate realiza modernizarea acesteia. Daca este intr-o zona rurala exista un fond 313 pe PNDR insa acest fond se va deschide si anul acesta.
O zi buna in continuare.
odasglobalconsulting a scris:

Imi puteti da detalii despre ce inseaman o pensiune neterminata in totalitate.
A functionat pensiunea respectiva si a-ti dezvoltat-o sau nu a functionat deloc pana in prezent.
Daca este in constructie se poate realiza modernizarea acesteia. Daca este intr-o zona rurala exista un fond 313 pe PNDR insa acest fond se va deschide si anul acesta.

@odasglobalconsulting, va rog scuzati-ma daca poate vi se pare ca va sacai, insa sunt uimit de exprimarea cuiva care se declara consultant pentru accesarea de finantari.

Nu mi-o luati in nume de rau, pe baza ortografiei, a exprimarii nespecifice acestei ocupatii si a sfaturilor mai mult eronate pe care le dati, recomand sa va aplecati mai mult spre studiu!

Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2014
Grigoroiu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru modernizare pensiune alexandra carabelea alexandra carabelea Familia mea este proprietara unei pensiuni de 2 margarete cu noua camere in Busteni. Putem obtine fonduri nerambursabile pentru modernizarea pensiunii si ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile natalyn natalyn sunt persoana fizica si as dori sa-mi spuneti daca pot sa beneficiez de fonduri nerambursabile pentru costruirea unei pensiuni in zona rurala si cum sa ... (vezi toată discuția)