avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... rovinieta valabila?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

rovinieta valabila?

este stampila de pe procesele verbale prin care de dispune amenda pentru rovinieta valabila?
Din cate am observat, este trasa la imprimanta, iar semnatura agentului constatator nu exista.
Ca semnatura electronica sa fie legala, nu trebuie sa indeplineasca conditiile legii semnaturii electronice?

Alte discuții în legătură

Pv amenda rovinieta daca nu are semnatura olografa? olteanugeo olteanugeo Buna ziua, Tocmai ce am primit o recomandata cu un PV de constatare a contraventiei : amenda lipsa rovinieta. PV are doar o semnatura electronica si o ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda rovinieta - semnatura electronica dana_toader dana_toader Buna ziua, Am primit zille trecute doua procese verbale pentru lipsa rovinieta. Procesele sunt incheiate la data de 11.01.2012, pentru ca as fi fost prinsa ... (vezi toată discuția)
Amendă rovinietă anthynidiany anthynidiany În data de 25.07.2016 am primit o amendă pentru că am circulat fără rovinietă în data de 11.02.2016. Procesul verbal scrie că e întocmit pe data de ... (vezi toată discuția)