avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals in declaratii?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals in declaratii?

Buna ziua! Mi s-a ridicat masina pentru parcare neregulamentara. Neavand asupra mea actul de identitate solicitat pentru completarea procesului-verbal, angajatul societatii m-a rugat sa dictez datele personale. Fiind foarte suparat, am dictat gresit ultimele 6 cifre ale CNP-ului, iar angajatul a gresit si anul nasterii, nu a scris ceea ce am dictat eu. Intentionez sa introduc plangere contraventionala, datele fiind gresite banuiesc ca sunt sanse. Intrebarea mea este daca evetual pot sa ma acuze de fals in declaratii? Precizez ca ”organul constatator” nu era politist local, era un simplu angajat al unei societati comerciale imputernicite de Consiliul Local. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala Nelin Nelin Buna ziua.As dori sa imi dati o parere despre intentia mea de a contesta un PV de contraventie emis de Politie.In acest PV codul meu numeric personal este ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda contraventionala politia locala sect 4 gabone88 gabone88 Buna ziua, in data de 14.08.2018, am fost oprit si sanctionat de un politist din cadrul Politiei Locale Sector 4, pe motiv ca ma deplasam pe o strada cu sens ... (vezi toată discuția)
Poate constitui infractiune abuzul facut de acest politist local? bogdy33 bogdy33 La adresa de resedinta am primit vizita unui politist local care mi-a spus ca are de solutionat o reclamatie cu privire la existenta unui „marcaj de ... (vezi toată discuția)