avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Intrebare factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Intrebare factura

Detin o societate comerciala (S.R.L.) si doresc sa achizitionez un serviciu de la un furnizor din afara tarii (USA). Acesta imi genereaza o factura pe website-ul lui care poate fi salvata/ printata.

Prin aceasta metoda nu exista posibilitatea sa trec CIF/CUI, ci doar adresa si eventual denumirea si forma juridica a companiei la "user". De asemenea nici furnizorul nu isi trece decat adresa.
Mentionez ca sunt neplatitor de TVA.

Pot sa inregistrez factura in contabilitate?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Nelamurire factura OvidiuIamandi OvidiuIamandi Detin o societate comerciala (S.R.L.) si doresc sa achizitionez un serviciu de la un furnizor din afara tarii (USA). Acesta imi genereaza o factura pe ... (vezi toată discuția)
Factura din strainatate OvidiuIamandi OvidiuIamandi Detin o societate comerciala (S.R.L.) si doresc sa achizitionez un serviciu de la un furnizor din afara tarii (USA). Acesta imi genereaza o factura pe ... (vezi toată discuția)
C.i.f c.u.i. programatorcalumea programatorcalumea Am o microîntreprindere care are clienți și în românia și în străinătate. Pe lângă asta sunt și neplătitor de TVA. Am o ... (vezi toată discuția)