avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Nelamurire factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Nelamurire factura

Detin o societate comerciala (S.R.L.) si doresc sa achizitionez un serviciu de la un furnizor din afara tarii (USA). Acesta imi genereaza o factura pe website-ul lui care poate fi salvata/ printata.

Prin aceasta metoda nu exista posibilitatea sa trec CIF/CUI, ci doar adresa si eventual denumirea si forma juridica a companiei la "user". De asemenea nici furnizorul nu isi trece decat adresa.
Mentionez ca sunt neplatitor de TVA.

Iata exact despre ce este vorba: [ link extern ]

Pot sa inregistrez factura in contabilitate?

Multumesc

Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2013
OvidiuIamandi, utilizator
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 19:09, 22 Februarie 2013
Una din conditiile obligatorii pentru a considera valida o factura este CIF/CUI al furnizorului.Fara aceste date nu puteti inregistra aceasta factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare factura OvidiuIamandi OvidiuIamandi Detin o societate comerciala (S.R.L.) si doresc sa achizitionez un serviciu de la un furnizor din afara tarii (USA). Acesta imi genereaza o factura pe ... (vezi toată discuția)
Factura din strainatate OvidiuIamandi OvidiuIamandi Detin o societate comerciala (S.R.L.) si doresc sa achizitionez un serviciu de la un furnizor din afara tarii (USA). Acesta imi genereaza o factura pe ... (vezi toată discuția)
C.i.f c.u.i. programatorcalumea programatorcalumea Am o microîntreprindere care are clienți și în românia și în străinătate. Pe lângă asta sunt și neplătitor de TVA. Am o ... (vezi toată discuția)