avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... carduri de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

carduri de credit

Buna ziua,am si eu o nelamurire,in urma cu 6 ani sotul meu a lat un credit de la o banca,printr-o firma de consultanta,aceea firma practic la obkligat sa ia si un card de credit pt a i se acorda imprumutul,acel card (ERB retail services)avea pe el suma de1200ron care ar fi trebuit sa acopere o asigurare,acei bani iam fi putut recupera dupa 3 ani(in aceasta perioada trebuia sa platim dobanda)dar cand am sunat mi sa spus ca nu este adevarat si ca acei bani iam retras noi de pe card.acum am primit o instiintare de executare silita de la mellon romania.intrebarea este se poate afla unde au ajuns acei bani pe care noi ni iam primit niciodata iar firma respectiva nu vrea sa ne dea detalii.va multumesc
Cel mai recent răspuns: firsim , utilizator 15:49, 21 Februarie 2013
Sunteti in posesia cardului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita arma arma am primit un ordin de executare silita in urma unui card de credit s.c erb retail services ifn s.a, eu intradevar mai aveam de platit cateva rate la un ... (vezi toată discuția)
Executare silită pentru recuperare datorii false. mai există vreo cale să scăpăm de ele? andrea_u andrea_u Prietenul meu a cumparat in rate (card Euroline) o camera video in val de 1999 lei (de la ERB Retail Services, fostul EFG). Rata lunara 60 lei/luna (5 ... (vezi toată discuția)
Instiintare kruk Cristinaflorentinacojocaru Cristinaflorentinacojocaru zilele trecute sora mea a primit o instiintare de la Kruk ca ar avea de inapoiat o suma de 1288.98 ron in urma unui credit luat cu peste 5 ani in urma,acum ERB ... (vezi toată discuția)