avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bibliotecari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bibliotecari

Sunt bibliotecar , si sunt incadrata in gradul II de trei luni. Dupa cat timp se poate obtine gradul I, si cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:17, 17 Februarie 2009
Promovarea în trepte/grade profesionale pentru toate categoriile de personal existente în bibliotecă (de specialitate, tehnico-administrativ, întreţinere) se poate face o singură dată pe an, cu respectarea vechimii în specialitate. Pentru a obtine gradul I, din cate stiu trebuie sa aveti 3 ani vechime în specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea de la studii medii la studii superioare gherasim_mimi gherasim_mimi Sunt bibliotecar cu studii medii IA, cu o vechime de 22 ani în această meserie. Anul acesta am terminat Facultatea . Aș vrea să știu dacă ... (vezi toată discuția)
Salariul bibliotecarului cu studii superioare cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Am rugamintea de a ma lamuri in urmatoarea problema: lucrez de 31 de ani, din care, 21 de ani sunt in cadrul bibliotecii comunale, fiind angajata ... (vezi toată discuția)
Incadrare treapta profesionala bibliotecar palsecam palsecam Buna ziua. Sunt absolventa de Litere. Ca profesoara, am o vechime la catedra de 9 ani. Dupa ce am urmat, la Casa Corpului Didactic, cursuri de initiere in ... (vezi toată discuția)