avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... calatorie in timp
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

calatorie in timp

azi 21 febr 2013 am primit o citatie.......citatia fiind emisa la data de 18 febr
......."este chemat in instanta in ziua de 18 febr 2013 ora 8:30..."-ca inculpat
sincer eu stiu despre ce este vorba si cand va fi procesul dar s curios ce se intampla dc nu ma prezint la instanta..
am fost citat legal? dc voi fi condamnat in lipsa asta e un motiv de casare in recurs?
Cel mai recent răspuns: animacikaa , utilizator 18:45, 21 Februarie 2013
Este ciudat ca o Instanta de Judecata sa emita o citatie in aceeasi data in care are loc si infatisarea.Bine ar fi sa mergi acolo sa vezi despre ce este vorba,nu neaparat in instanta de judecata,doar la registratura.Poate fi o neintelegere.Se mai intampla.
Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2013
simonia80, utilizator
sigur ca e o eroare...dar oricum astept raspusn pt intrebare
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casare animacikaa animacikaa ce inseamna casarea hotararii primei instante si in ce cazuri se fac? (vezi toată discuția)
Art. 385 ind.9 alin.3 musty musty Incerc sa aflu care este continutul [b]actual [/b]al art.385 ind.9 alin.3 din c.p.p.; ma poate ajuta cineva? (vezi toată discuția)
Se poate rejudeca un proces penal aflat in faza de recurs? aacris aacris se mai poate rejudeca un proces penal in cazul in care este in faza de recurs (vezi toată discuția)