avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Aviz de expeditie si factura-cum????
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Aviz de expeditie si factura-cum????

Buna ziua! Sunt incepator in comert si am nevoie disperata de un sfat. Cumpar de la o firma din Bacau si vand unei firme din Constanta, o cantitate de fier beton. Sunt intermediar. Transportul este efectuat de firma din Bacau catre firma din Constanta. Cum procedez ca factura si avizul de expeditie sa ajunga de la firma mea la cea din Constanta? Prin posta? In cazul acesta ce se intampla cu factura de la firma din Bacau care are si ea aviz de expeditie. Stiu ca v-am zapacit, dar poate v-ati mai lovit de situatia asta si ma luminati. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 20:06, 17 Februarie 2009
dvs nu faceti aviz de expeditie.Ce expediati?Faceti doar factura.Firma din Bacau va avea un aviz de expeditie pt.firma din Constanta, pe care se va mentiona cui se factureaza marfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva transport oltului oltului Speta Ruta : China – Frankfurt (Germania) – Timisoara (Romania) Transbordare marfa : Frankfurth (Germania) Declaratie vamala : deschisa in China / ... (vezi toată discuția)
Tva oltului oltului Speta Ruta : China – Frankfurt (Germania) – Timisoara (Romania) Transbordare marfa : Frankfurth (Germania) Declaratie vamala : deschisa in China / ... (vezi toată discuția)
Declaratie 390 completare sau nu? anghel teodor anghel teodor O casa de expeditie care face un transport din Romania (tara ue) in Serbia (tara non ue) prin intermediul unei case de expeditie din serbia(tara non ue) care ... (vezi toată discuția)