Ca urmare a unui control dispus de compania ce controleaza din punct de vedere financiar societatea la care lucrez a trimis o copie a controlului efectuat, finalizat in octombrie 2012 in copie xerox.
Cum pot contesta acest raport avind in vedere timpu trecut de la data finalizarii, (cred ca ar fi trebuit sa fie inaintat intrun anumit termen de la data finalizari) si faptul ca acesta a fost inaintat de companie societatii in xerox.
Daca nu exista un termen de contestatie o puteti face si acum. Contestatia la raport o puteti adresa conducerii societatii. Nu are relevanta modul de transmitere al raportului atata timp cat conducerea societatii accepta.
Returnare bonus
Stefhan
Buna ziua,
Am lucrat la o multinationala pe care am parasit-o in aprilie in favoarea alteia concurente.Inainte de a-mi prezenta demisia, am primit un bonus ... (vezi toată discuția)
Proces verbal politie
milan
Buna ziua. Sotul meu a avut in luna mai un accident de circulatie fara alte persoane implicate in accident, prin care a iesit dintr-o curba , a avariat masina ... (vezi toată discuția)