avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Raport de control
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Raport de control

Ca urmare a unui control dispus de compania ce controleaza din punct de vedere financiar societatea la care lucrez a trimis o copie a controlului efectuat, finalizat in octombrie 2012 in copie xerox.
Cum pot contesta acest raport avind in vedere timpu trecut de la data finalizarii, (cred ca ar fi trebuit sa fie inaintat intrun anumit termen de la data finalizari) si faptul ca acesta a fost inaintat de companie societatii in xerox.

Cel mai recent răspuns: Anton.Sandu , utilizator 14:30, 24 Februarie 2013
Daca nu exista un termen de contestatie o puteti face si acum. Contestatia la raport o puteti adresa conducerii societatii. Nu are relevanta modul de transmitere al raportului atata timp cat conducerea societatii accepta.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns neconformitate muraruana muraruana Buna ziua. Imi puteti spune cum se da un raspuns la o neconformitate, ca urmare a unui control de la ITM privind securitatea si sanatatea in munca? (vezi toată discuția)
Returnare bonus Stefhan Stefhan Buna ziua, Am lucrat la o multinationala pe care am parasit-o in aprilie in favoarea alteia concurente.Inainte de a-mi prezenta demisia, am primit un bonus ... (vezi toată discuția)
Proces verbal politie milan milan Buna ziua. Sotul meu a avut in luna mai un accident de circulatie fara alte persoane implicate in accident, prin care a iesit dintr-o curba , a avariat masina ... (vezi toată discuția)